ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε κάθε μέρα τα νέα της Ελλάδας στο Newscity1

ΚΟΣΜΟΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα από όλο τον κόσμο καθημερινά στην κατηγορία κόσμος του Newscity1.

ΥΓΕΙΑ

Τα νέα από τον χώρο της υγείας κάθε μέρα στο Newscity1.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητικά με ειδήσεις και νέα για ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα.κάθε μέρα στο Newscity1

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μοναδικά θέματα για επιστημονικές και τεχνολογικές ειδήσεις.κάθε μέρα στο Newscity1

Παππάς: Aν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος θα είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη

Εάν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες δεν θα είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για τη Δημοκρατία τόνισε, μιλώντας
στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

«Η επιλογή μας δεν μπορούσε να γίνει με το κριτήριο της εξυπηρέτησης κάποιων επιχειρηματικών συμφερόντων» σημείωσε ο κ. Παππάς αναφερόμενος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, και πρόσθεσε: «Διότι, υποκριτικά μπαίνει από κάποιους το θέμα της διασφάλισης των θέσεων εργασίας. Να σας εξηγήσω: Θέσεις χάνονταν διαρκώς και θα συνέχιζαν να χάνονται εάν εμείς δεν είχαμε κάνει αυτή την παρέμβαση».

Σε ό,τι αφορά την τροπολογία για τα κανάλια, ο υπουργός Επικρατείας επανέλαβε ότι: «Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε και βελτιώσεις και αλλαγές εάν προσέλθουν όλοι στο τραπέζι του διαλόγου και στη Βουλή για να συζητήσουμε. Αυτό που δεν μπορεί να γίνει, και ξέρετε, προβλεπόταν και στους προηγούμενους νόμους, ο 4070 του 2012 προβλέπει ρητά ότι σταθμοί μη αδειοδοτημένοι δεν μπορούν να εκπέμπουν, κ αυτό νομίζω είναι ακριβώς η εφαρμογή της πρόβλεψης του άρθρου 15 του Συντάγματος που λέει ότι η κατοχή τηλεοπτικού σταθμού σημαίνει και προϋποθέτει την κατοχή αδείας» επισήμανε ο κ. Παππάς, προσθέτοντας ότι:

«Η τροπολογία αυτή είναι ένα βήμα για τη μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο. Νομίζω ότι μπορούμε και την επόμενη εβδομάδα να κάνουμε τις επαφές να εξαντλήσουμε και τα τελευταία περιθώρια για την εξεύρεση συναινέσεων και να δούμε, να συζητήσουμε όλοι μαζί, ή όσο το δυνατόν περισσότεροι μπορούμε, το πώς μπορούμε να πάμε στην επόμενη φάση».:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.
-Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.