newscity1.net

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε κάθε μέρα τα νέα της Ελλάδας στο Newscity1

ΚΟΣΜΟΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα από όλο τον κόσμο καθημερινά στην κατηγορία κόσμος του Newscity1.

ΥΓΕΙΑ

Τα νέα από τον χώρο της υγείας κάθε μέρα στο Newscity1.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητικά με ειδήσεις και νέα για ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα.κάθε μέρα στο Newscity1

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μοναδικά θέματα για επιστημονικές και τεχνολογικές ειδήσεις.κάθε μέρα στο Newscity1

Πώς θα μοιάζουν οι άνθρωποι σε 1.000 χρόνια από σήμερα

Οι ταινίες φαντασίας του 1970 και 1980 δεν έπεσαν καθόλου μέσα στις προβλέψεις του για το πως θα ζούμε στο μέλλον. Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα, η τηλεμεταφορά, και τα ταξίδια αναψυχής σε άλλους
γαλαξίες δεν έκαναν την εμφάνισή τους, ακόμα.

Όμως οι επιστήμονες δεν σταματούν ποτέ να οραματίζονται το αύριο, και τώρα με νέα στοιχεία δίνουν τη δική τους εκδοχή, για το πως θα είμαστε σε 1000 χρόνια.

Σύμφωνα με το βίντεο του Tech Insider, σε 1.000 χρόνια από τώρα, οι άνθρωποι, είναι πιθανό ότι θα είναι πολύ ψηλότεροι. Ήδη τα τελευταία 130 χρόνια, οι επιστήμη έχει παρατηρήσει μια μεγάλη αύξηση στο ανθρώπινο ύψος. Συγκεκριμένα, το 1880 το μέσο ύψος ενός Αμερικάνου ήταν γύρω στο 1,70 μέτρα. Σήμερα, έχει γίνει αύξηση κατά 8 εκατοστά και στο μέλλον αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη.

Μια άλλη αλλαγή που προβλέπει το βίντεο είναι ότι στο μέλλον οι άνθρωποι θα έχουν συνδεδεμένο μηχανισμό στο κεφάλι τους. Ο μηχανισμός αυτός θα επιτρέπει το κόσμο να τελειοποιούν τις αισθήσεις τους αλλά και να ελέγχουν τη λειτουργία της καρδιάς τους. Σήμερα, υπάρχουν βοηθήματα που βελτιώνουν την ακοή ή την όραση κ επιτρέπουν την ηχογράφηση μηνυμάτων.

Ομάδα φοιτητών στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον μάλιστα φτιάχνει βιονικά μάτια για όσους έχουν χάσει την όρασή τους. Επομένως, στο μέλλον είναι πολύ πιθανό η τεχνολογία να αναπτύξει μηχανήματα ικανά να δουν και τα σήμερα, αόρατα αντικείμενα της ατμόσφαιρας γύρω μας. Για παράδειγμα, τα μηχανήματα αυτά θα είναι ικανά να αλλάζουν τα πάντα στην όρασή μας π.χ. σε νυχτερινή όραση, ή ακόμα και να βλέπουμε τον κόσμο, με x ray ακτινοβολίες, όπως ακριβώς γίνεται στις ακτινογραφίες.

Πέρα όμως από την εξωτερική εμφάνιση του ανθρώπινου είδους 1.000 χρόνια από σήμερα, θα αλλάξουν πολλά και στην εσωτερική. Τα γονίδια των ανθρώπων σιγά σιγά θα αρχίζουν να εξελίσσονται. Ασθένειες όπως το AIDS, θα αντιμετωπίζεται από το ίδιο μας το σώμα.

Παράλληλα, το Tech Insider προβλέπει ότι πολλοί άνθρωποι θα έχουν μεταφερθεί στον Άρη, 1.000 χρόνια από σήμερα. Ο Άρης δέχεται 66% φως λιγότερο από την Γη. Αυτό θα κάνει τους ανθρώπους να αναπτύξουν περισσότερες από μία κόρες οφθαλμού, για να μπορούν να βλέπουν, προσαρμοσμένοι στις νέες συνθήκες.

Ένα ακόμη βήμα που η επιστήμη θα έχει καταφέρει σε 1.000 χρόνια από σήμερα, είναι ο έλεγχος του DNA. Αυτό θα επιτρέψει στους ανθρώπους να αναπτύξουν ανοσία σε πολλές αρρώστιες και θα αποτρέψει την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης. Με τελικό στόχο την αθανασία.

Σύμφωνα με το βίντεο, η αθανασία θα επιτευχθεί ως εξής: Οι άνθρωποι θα μεταφέρουν τη συνείδησή τους σε έναν υπολογιστή. Αυτή τη στιγμή, ήδη στην Ιταλία και την Κίνα κάνουν πειράματα σε ποντίκια για να δουν αν μπορούν να μεταφέρουν τη συνείδηση του ενός, στο κεφάλι του άλλου. Τα πειράματα σε ανθρώπους ήδη έχουν ξεκινήσει.
:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.
-Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.