newscity1.net

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε κάθε μέρα τα νέα της Ελλάδας στο Newscity1

ΚΟΣΜΟΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα από όλο τον κόσμο καθημερινά στην κατηγορία κόσμος του Newscity1.

ΥΓΕΙΑ

Τα νέα από τον χώρο της υγείας κάθε μέρα στο Newscity1.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητικά με ειδήσεις και νέα για ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα.κάθε μέρα στο Newscity1

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μοναδικά θέματα για επιστημονικές και τεχνολογικές ειδήσεις.κάθε μέρα στο Newscity1

Σκλάβες του αγοραίου έρωτα για 20 ευρώ

Περίπου 40 άνδρες την ημέρα, για τουλάχιστον 16 ώρες, ικανοποιούσε η κάθε κοπέλα από τη Λευκορωσία, που είχε πέσει θύμα του αδίστακτου κυκλώματος μαστροπών.Η τιμή του ραντεβού
ήταν 20 ευρώ. Η κάθε κοπέλα έβγαζε για λογαριασμό του κυκλώματος 800 ευρώ την ημέρα. Οι μαστροποί είχαν τουλάχιστον 20 «φυλακισμένες» κοπέλες, με τα ημερήσια κέρδη τους να ανέρχονται από 10.000 έως 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, δύο 20χρονα κορίτσια από τη Λευκορωσία κατόρθωσαν να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα, η μία μάλιστα από αυτές είχε έρθει έγκυος στη χώρα μας για να βρει νόμιμη εργασία…, απέβαλε και κατέληξε να εκδίδεται σε οίκο ανοχής. Αντίστοιχη αντιμετώπιση είχαν η «Νατάσα ή Ολια», η «Σκάρλετ», η «Καρίνα» και η «Ντιάνα», αλλά αρνήθηκαν να καταθέσουν επειδή φοβούνται τους κατηγορουμένους.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος είχαν συλλάβει οκτώ μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας 25 έως 68 ετών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμα οκτώ άτομα.

«Ψεύτικες» εγκυμοσύνες και άσυλο

Ένας γυναικολόγος και ένας δικηγόρος, όπως προκύπτει από τη δικογραφία που σχημάτισαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, είχαν βασικό ρόλο στην καθυστέρηση της παραμονής των άτυχων κοριτσιών στη χώρα μας με αποκλειστικό στόχο την αύξηση των πορνικών εσόδων.

Τον Φεβρουάριο του 2018, η «Ναταλία», αρχηγικό μέλος του κυκλώματος, απευθύνθηκε σε γυναικολόγο με ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο γιατρός έδινε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις με τις οποίες πιστοποιούσε την ύπαρξη εγκυμοσύνης των γυναικών, αλλά και δυσκολίες στην κύηση εξαιτίας μερικής αποκόλλησης εμβρύου.

Αυτές τις βεβαιώσεις τις παρέλαβε ένας δικηγόρος, ο οποίος τις κατέθεσε στην Επιτροπή Ασύλου ώστε να παραταθεί η παραμονή τους στη χώρα μας, γνωρίζοντας ο ίδιος ότι τα έγγραφα ήταν αναληθή.

Κατάφερε να ξεφύγει γιατί η «επιτηρήτριά» της μέθυσε

Η μία από τις κοπέλες που βρήκαν το σθένος να μιλήσουν για τους αδίστακτους μαστροπούς, την 1η Φεβρουαρίου 2018, ξέφυγε από τα χέρια της «επιτηρήτριάς» της, όταν η τελευταία που κρατούσε όλα τα διαβατήρια των κοριτσιών μέθυσε. Η «αρχηγός» ασκούσε έντονη ψυχολογική βία με το πρόσχημα χρέους των γυναικών, ύψους 4.000 ευρώ.

Οι μαστροποί στις αρχές του Μαρτίου 2018 προσέλαβαν ιδιωτικό ερευνητή προκειμένου να εντοπίσει τις γυναίκες που είχαν διαφύγει, με το πρόσχημα ότι έχουν χαθεί τα ίχνη τους και τους αναζητούν συγγενείς τους στο εξωτερικό.

Λίγες μέρες νωρίτερα η «Χαλίνα», μέλος του κυκλώματος καθ’ υπόδειξη της αρχηγού «Ναταλίας», είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook, το Odnoklassniki.ru ή το VK.com, προκειμένου να προσελκύσει τις δύο νεαρές κοπέλες που είχαν καταφέρει να ξεφύγει. Μέσω αυτών των ιστοσελίδων που χρησιμοποιούσαν οι «καταζητούμενες», η Χαλίνα προσπάθησε να τις παραπλανήσει προκειμένου να διαπιστώσει πού έμεναν ώστε να τις αρπάξουν και να τις μεταφέρουν και πάλι για σεξουαλική εκμετάλλευση στους οίκους ανοχής.
:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.
-Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.