newscity1.net

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε κάθε μέρα τα νέα της Ελλάδας στο Newscity1

ΚΟΣΜΟΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα από όλο τον κόσμο καθημερινά στην κατηγορία κόσμος του Newscity1.

ΥΓΕΙΑ

Τα νέα από τον χώρο της υγείας κάθε μέρα στο Newscity1.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητικά με ειδήσεις και νέα για ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα.κάθε μέρα στο Newscity1

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μοναδικά θέματα για επιστημονικές και τεχνολογικές ειδήσεις.κάθε μέρα στο Newscity1

Το μήνυμα που πρέπει να στείλεις μετά το πρώτο ραντεβού

Τo γαλλικό Marie Claire δίνει την απάντηση μέσα από τους αριθμούς οι οποίοι σπάνια κάνουν λάθος: Μετά από μια όμορφη βραδιά την οποία περάσατε μαζί στο σινεμά ή στο εστιατόριο που
κοιτούσατε ο ένας τον άλλο στα μάτια αλλά κρατηθήκατε και δεν προχωρήσατε περισσότερο από ένα φιλί για καληνύχτα, ποιο είναι το σωστό μήνυμα κ πότε πρέπει να το στείλετε ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος για μια νέα συνάντηση;

Η Άνοιξη είναι η εποχή του έρωτα και συμβαίνει να ανθίζουν τα ραντεβού. Την επόμενη όμως του ραντεβού σου, ελοχεύει ο πανικός: Ποιο είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλετε ώστε να υπάρξει και δεύτερο;

Oπωσδήποτε πρέπει να είναι κάτι το οποίο θα ενισχύσει τον πόθο και θα μοιραστεί τον ενθουσιασμό σας αυξάνοντας τις πιθανότητες να ξανασυναντηθείτε. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη δόθηκαν πολλές απαντήσεις και συμβουλές όσον αφορά στο πότε πρέπει αλλά και τι πρέπει να σταλεί στην κρίσιμη αυτή στιγμή της σχέσης.

Ένας στους δυο Γάλλους καταρχάς, απάντησαν ότι περιμένουν τουλάχιστον 24 ώρες πριν πιάσουν το κινητό στα χέρια τους για να στείλουν μήνυμα στο πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρονται. Αυτή είναι μια νέα συνήθεια, η οποία έχει αλλάξει τον παλιό κανόνα των τριών ημερών ο οποίος ήθελε να περιμένει κανείς πριν επικοινωνήσει μετά τη συνάντηση. Βέβαια υπάρχει και το πολύ θαραλλέο 35% το οποίο πάει κόντρα σε όλα αυτά και στέλνει μήνυμα μέσα στην επόμενη ώρα. Οφείλουμε όμως να πούμε πως το 39% είναι της άποψης ότι το μήνυμα πρέπει να σταλεί την επόμενη ημέρα του ραντεβού.

Η πλειοψηφία του 92% επιμένει ότι το πρώτο μήνυμα μετά την πρώτη έξοδο πρέπει να είναι κάτι απλό και συνοπτικό ενώ το 64% απάντησε πως το πρώτο αυτό μήνυμα θα είναι η πρόταση να βγουν ένα δεύτερο ραντεβού. Η πιο ανώδυνη φράση στο να προτείνεις στον άλλο να ξαναβγείτε ψηφίστηκε ότι είναι ” Θα ήθελες να τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά;”

Aπό όσους ρωτήθηκαν, το 42% απάντησε ότι δεν θα ήθελε να λάβει την δήλωση ” Σε αγαπώ”( πολύ αγχωτικό ) ή ” Έπεσα ξερός με το κόκκινο φόρεμα που φορούσες χθες βράδυ” (πολύ κλισέ). Ο ψευτο ρομαντισμός γενικά δε φαίνεται να λειτουργεί ιδιαίτερα αν εξαιρέσουμε μερικές περιπτώσεις γυναικών που αγγίζουν μόλις το 27%.

Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε είναι να ζητήσουμε ή να στείλουμε γυμνές φωτογραφίες κάτι που 3 στους 4 Γάλλους είπαν ότι απεχθάνονται. Είναι σχεδόν η ίδια καταστροφική τακτική με το να ζητήσεις από μια γυναίκα άμεσα να κάνεις σεξ μαζί της, ερώτηση στην οποία το 88% απάντησε ότι θα απαντούσε αρνητικά.

Αν και στην αγάπη οι κανόνες είναι για να σπάνε, καλό είναι να μαθαίνουμε πως απάντησε το δείγμα των Γάλλων γιατί όπως τα βλέπουμε, δεν απέχουν και πολύ τα δεδομένα τους από τα δικά μας.


:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.
-Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.